(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA Espoon Keilalahteen 

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi korkeatasoisen lounasruoan valmistamisesta ja työskentelet myös palvelupisteissä asiakasrajapinnassa. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Olet innostunut persoona ja työotteeltasi ripeä ja asioita eteenpäin vievä. Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta ja vahva näyttö käytännön osaamisesta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-17 välille arkipäivisin. Satunnaisesti töitä saattaa olla myös muulloin ennalta sovittuina ajankohtina. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja suoriudut asiakaspalvelutilanteista niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 6.1.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -