(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Etsimme monipuolista kokkia!

MIKÄ ON KIVI?

Ravintola Kivi tarjoaa lounas-, tilausravintola- ja tapahtumapalveluita kaikille yksityis- ja yritysasiakkaille. Ravintolamme näyteikkuna on Ravintola Kivi Sibeliuksenkadulla, Lahdessa.

Palveluvalikoimamme kuuluu myös ateriapalvelut sopimusasiakkaillemme sekä juhlatilaisuudet yritysasiakkaillemme ja yksityishenkilöille. Lisäksi tarjoamme päivittäin maistuvan ja monipuolisen lounas valikoiman.

Ravintola Kivi toimii myös Juvenes juhlapalvelun tilaus- ja tapahtumaravintolana

HAKU PÄÄLLÄ!

Etsimme Ravintola Kiveen kokkia työsuhteeseen (keskimäärin 90h/3vko) . Työ sisältää ravintola-alan monipuolisia tehtäviä kotilounaan sekä juhlapalvelu tuotteiden valmistusta.

Tarjoamme tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä ja reipas tempoista työskentelyä. Saat lisäksi mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen ja kilpailukykyiset henkilöedut.

MITÄ TOISIT TIIMIIN?

Odotamme, että motivoidut hyvästä ruoasta ja sinulla on kokemusta monipuolisesti keittiötehtävistä.

Työpaikallasi luot hyvää ilmapiiriä ja työskentelyintoa omalla reippaalla asenteellasi ja esimerkilläsi. Tykkäät työskennellä tiimissä ja omaat tehtävään vaadittavat organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä vastuunkantokyvyn.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä mutta sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sesongin mukaan. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.