(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Etsimme asiakkaallamme Minimanin lounaskahvilaan oma-aloitteista ja ammattitaitoista LOUNASKOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemusta entuudestaan lounaan valmistamisesta. Työ sisältää lounaskokin työvuoroja, sekä avustavia keittiön työtehtäviä.

Odotamme hakijoilta:
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Aiempaa kokemusta lounaskokin tehtävistä
- Joustavuutta
- Hygieniapassia ja salmonellatodistusta

Tarjoamme:
- määräaikaisen työsuhteen arvostetulla asiakkaallamme
- työtunteja keskimäärin 80h/3 viikossa
-mukavan ja vaihtelevan työn

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.