(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA pääkonttorikohteeseen Helsingin Vallilaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen

Vastaat tehtävässäsi ravintolan päivittäisessä lounasruoan valmistuksesta ja muista lounaskeittiön tehtävistä. Työskentelet myös palvelupisteellä asiakasrajapinnassa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15 välille, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työtä tehdään keskimäärin 6h/päivä, 90h/3viikkoa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tuotat ruoallasi elämyksiä asiakkaille ja haluat yllättää heidät. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva koulutus alalle sekä vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 16.10.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.- ISS on savuton työpaikka -