(Poistunut julkaisusta)

Kokki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kokkia Hyvinkään ABC:n ravintolaan.

Hyvinkään ABC Ravintola avattiin syyskuussa 2018. Täysin uudistettu ravintolamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Peltokuumolantie 2:ssa. 24h ravintolamme tarjoaa sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja luomaan uutta - hyvällä, positiivisella ja rennolla asenteella.

Huipputyypin tunnistaa asenteesta. Tule mukaan!

Etsimme kokkia, joka pitää kiireenkin keskellä yllä hyvää työfiilistä ja yhteishenkeä myös salihenkilökunnan kanssa. Sinulla on hymy herkässä ja omaat positiivisen ja reippaan otteen työhösi. Asenteeltasi olet iloinen tiimipelaaja ja kiireessäkin tähtäät parhaaseen työsuoritukseen pitäen asiakaslähtöisyyden ohjenuoranasi.

Työaika on 90/3vko ja noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin vuoden jokaisena päivänä.


Edellytämme sinulta

- Itsenäistä työotetta.
- Aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistukseen.
- Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta.


Tarjoamme sinulle

- Loistavat työkaverit.
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet.
- Monipuoliset työtehtävät.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella videohaastatteluun, joten tarkkaile sähköpostiasi. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 825 6452
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi