(Poistunut julkaisusta)

Kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA asiakaskohteeseemme Nokian Renkaille.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi korkeatasoisen ruoan valmistamisesta asiakaskohteessamme. Työ on 3-vuorotyötä ja työaika sijoittuu arkisin klo 06-08 välille ja lauantaisin päivälle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen eli töitä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja hoidat asiakaspalvelutilanteita sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla tulee olla taloudellisen ajattelun lisäksi luovuutta ja omistautuneisuutta ruokaa kohtaan ja olet valmis kehittämään osaamistasi.Toivomme sinulta myös hygienia- ja salmonellaosaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  Lisätietoa tehtävästä antaa Katja Saarinen (puh. 040 5142751) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.

 

 ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -