(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018
KOKKI

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Saga Palvelutalo Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä toimii 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme Käpylinnaan monitaitoista KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, hygienia- ja anniskelupassia sekä halukkuutta monipuoliseen toimenkuvaan. Pienessä ja tehokkaassa tiimissä toimiminen edellyttää osaamista kokin, kylmäkön sekä kassan tehtävissä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja organisointitaitoa.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Ravintolapäällikkö Veli-Pekka Alanne, p. 050- 324 9543, veli-pekka.alanne@sagacare.fi


Hakuaika päättyy 16.9.2018


Saga Care Oy on savuton työpaikka.


www.sagacare.fi