(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Haemme kahta ammattitaitoista kokkia vakituiseen työsuhteeseen Espoon seurakuntayhtymän Hilan leirikeskukseen ja Kokous- ja kurssikeskus Hvittorpiin.

Hvittorp sijaitsee Kirkkonummella Vitträsk - järven rannalla luonnon keskellä.
Hila sijaitsee Kirkkonummella suojaisan merenlahden rannalla luonnon rauhassa.

Tarjoamme monipuolisen työn. Työtehtäviä ovat mm. aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan valmistaminen, salaattien valmistus, leipominen, astiahuolto, asiakaspalvelu, puhtaanapito keittiössä ja kurssikeskuksessa. Asiakkaita ovat kokous- koulutus- ja leiritapahtumiin osallistujat. Asiakkaiden ikäjakauma on vauvasta vaariin.

Edellytämme hakijalta alan perus- tai ammattitutkintoa ja työkokemusta kokin tehtävästä. Lisäksi pitää olla hyvä erikoisruokavalioiden tuntemus, positiivinen ote työhön sekä taito työskennellä vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Innostunut ja reipas työtiimi odottaa sinua!

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikoittainen työaika on 38h 45min. Kokin peruspalkka on 2017,14€/kk, lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta työkokemuksen mukaan.

Kurssikeskuksiin ei ole julkista liikennettä. Työmatkoja varten tarvitset oman auton tms. Tarvittaessa voimme järjestää asunnon.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulla on 4 kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marjo Törmänen.
p. 050 522 0019 torstaina 2.8. klo 14-15 ja keskiviikkona 8.8. klo 14-15.
marjo.tormanen(at)evl.fi

Hakuaika päättyy 13.8.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hilan osoite on Saarentie 50, 02480 Kirkkonummi
Hvittorpin osoite on Hvittorpintie 243, 02430 Masala.