(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
KOKKI

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Helapuistoon monitaitoista KOKKIA. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja töitä tehdään klo.6.30-18.15 välisenä aikana.

Edellytämme kokin ammattitutkintoa ja kokemusta kokin työstä suurkeittiöpuolella sekä hygienia- ja anniskelupassia. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhalukkuus ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiselle. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Toimenkuvaan kuuluu mm. aamiaisen ja lounaan valmistaminen n.130 henkilölle, asiakaspalvelu, tilaustarjoiluiden hoitaminen, sekä muut keittiön työt.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään aluksi tuntisopimuksella marraskuuhun asti, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua.


Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Mia Kasslin, mia.kasslin@sagacare.fi


Hakuaika päättyy 1.8.2018.


Saga Care Oy on savuton työpaikka.


www.sagacare.fi