(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko olla mukana kehittämässä uutta? Nautit monipuolisesta keittiötyöstä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

MIKÄ ON KIVI?

Ravintola Kivi tarjoaa lounas-, tilausravintola- ja tapahtumapalveluita kaikille yksityis- ja yritysasiakkaille. Ravintolamme näyteikkuna on Ravintola Kivi Sibeliuksenkadulla, Lahdessa.

Palveluvalikoimamme kuuluu myös ateriapalvelut sopimusasiakkaillemme sekä juhlatilaisuudet yritysasiakkaillemme ja yksityishenkilöille. Lisäksi tarjoamme päivittäin maistuvan ja monipuolisen lounas valikoiman.

Ravintola Kivi toimii myös Juvenes juhlapalvelun tilaus- ja tapahtumaravintolana

HAKU PÄÄLLÄ!

Etsimme Ravintola Kiveen edustustaitoisia kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen (keskimäärin 90h/3vko 6kk) jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua. Työ sisältää ravintola-alan monipuolisia tehtäviä kotilounaan sekä juhlapalvelun valmistuksesta kassatyöskentelyyn, vaativaa edustus- ja juhlatarjoilua sekä dieettiosaamista juhlaruokien lisäksi.

Tarjoamme tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä ja reipas tempoista työskentelyä juuri avatussa ravintolassamme. Saat lisäksi mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen ja kilpailukykyiset henkilöedut.

MITÄ TOISIT TIIMIIN?

Odotamme, että motivoidut hyvästä ruoasta ja sinulla on kokemusta juhlapalvelun keittiötehtävistä.

Työpaikallasi luot hyvää ilmapiiriä ja työskentelyintoa omalla reippaalla asenteellasi ja esimerkilläsi. Viihdyt korkeassa työskentelyttämissä ja omaat tehtävään vaadittavat organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä vastuunkantokykyä. Lisäksi olet asiakaspalvelu ja myyntihenkinen sekä kielitaitoinen.

Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää myös tietoteknisiä taitoja sekä alkoholituntemusta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä mutta sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sesongin mukaan.