(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
KOKKI

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää SAGA-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun SAGA-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.

Saga Munkkiniemen palvelutalo koostuu kolmesta talosta, jotka on liitetty toisiinsa. Dosentinpuisto, Dosentinrinne ja Dosentinlinna sijaitsevat viehättävässä puistokaupunginosassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 senioreille suunnattua vuokra-asuntoa. Palvelutarjontaamme kuuluvat hoivapalvelut, kahvila- ja ateriapalvelut, siivous- ja pesulapalvelut sekä monipuolinen vapaa-ajanohjelma.

Haemme Saga Munkkiniemeen motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 13.08.2018 tai sovitun mukaan.

Kokin toimenkuvaan kuuluvat aamiaisen, lounaan ja A´ la Carte-ruokien valmistus. Kokki on mukana myös asiakaspalvelutyössä sekä kaikissa keittiön tehtävissä. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme kokin koulutusta, mielellään anniskelupassia ja vähintään viiden vuoden työkokemusta kokkina työskentelystä. Olet halukas luomaan ikääntyville asiakkaille laadukkaan ja miellyttävän ravintolaelämyksen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Jos sinä haluat olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä, me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Tiina Karlsson, p. 044 720 2778 (parhaiten tavoitettavissa 7.30 -16.00).


Hakuaika päättyy 31.07.18. Haastattelut alkavat mahdollisesti jo aiemmin.


Saga Care Oy on savuton työpaikka.