(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Kauhistuttaako ajatus ikuisesta puurtamisesta siinä samassa työpaikassa? Yhtä ja samaa läpi kesän, yhä syksyllä ja hamaan tulevaisuuteen? Jos uskollisuus sille yhdelle ainoalle liedelle ei houkuta, kuuntele tarkkaan! Vaihtelu on se juttu josta nyt puhumme,ja tarjoamme sinulle mielellämme töitä joista on leipääntyminen kaukana.

Haemme ammattitaitoisia KOKKEJA keikkatöihin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Tampereen seudulle.

Haussa on tyyppejä, joilta löytyy jo vähintäänkin tutkinto keittiöpuolelta ja mieluiten myös aiempaa kokemusta kentältä. Alan ammattilaisena tiedät varmasti jo, mitä keittiössä työskentely vaatii, joten eiköhän keskitytä siihen mitä me voimme tarjota sinulle:

Tarjolla on sekä keikkaluontoista työtä että määräaikaisia työsuhteita. Opteamin keikkailijana pääset itse rakentamaan työvuorolistasi ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri ravintoloissa. Määräaikaisessa työsuhteessa puolestaan työskentelet yhdessä ravintolassa ennalta sovittujen työtuntien mukaisesti. Kumpi vaihtoehto sopisi paremmin sinulle? Minkälaisissa paikoissa haluaisit työskennellä?

Aimo annos osaamista ja intoa erilaisiin työvuoroihin, ennen kaikkea näitä asioita me sinulta toivomme.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan millainen työskentelyvaihtoehto pukisi parhaiten juuri sinua! Huomioimme vain tämän järjestelmä kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.