(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Etsimme asiakkallemme Lihakauppa Roslundille suurimmaksi osaksi maukkaita hampurilaisannoksia valmistavia lounaskokkeja Teurastamonportille Sörnäisiin. Asiakkaan tuotteet on huomioitu hyvillä sijoituksilla ruoka-arvosteluissa ja ravintolat ovatkin Helsingin trendikkäimpiä lounasravintoloita. 

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, sillä työtehtävä sisältää myös kassatyöskentelyä. Aikaisempi kokemus kokin työstä on suositeltavaa. Edellytämme hakijalta hygieniapassia. Työt ovat kokoaikaista työtä, maanantai-lauantai välillä. Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hakijoilta odotamme,

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • voimassa olevaa hygieniapassia 
  • oma-aloitteisuutta
  • joustavuutta ja huolellisuutta
  • tiimityöskentelytaitoa
  • rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
  • suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Anni Näremaa
Henkilöstökonsultti
anni.naremaa@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi