(Poistunut julkaisusta)

Kokki
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli tuhat henkilöä. Liikevaihtomme on noin 25 MEUR. Myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä suurtalouskokkia äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen palvelutalon omaan ravintolaan.  

Työ pitää sisällään monipuolisesti lämpimien sekä kylmien ruokien valmistusta, erilaisia keittiötehtäviä sekä halutessasi työskentelyä salinkin puolella! Työ on kaksivuorotyötä. 

Toivomme että sinulla olisi aiempaa työkokemusta kokin tai kylmäkön tehtävistä, mutta positiivisuus, ahkeruus ja oikea asenne ratkaisevat! Hygienia- ja anniskelupassi ovat välttämättömät, koska ravintolassa on anniskelua. Työporukka on mukava ja valittava henkilö saa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Hyvä suomenkielentaito on lisäksi edellytys työssä ja asiakaspalvelussa pärjäämisen kannalta. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus sivujemme kautta ja kerro osaamisestasi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.