(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haetko pidempiaikaista työsuhdetta ravintola-alalta? Oletko omimmillasi ruoan laitossa? Meillä olisi tarjota sinulle töitä!

Haemme nyt pikaisella aikataululla kahta KOKKIA monipuolisiin työtehtäviin asiakkaallemme Leppävirralle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti Ala-Carte, lounas – ja pizzojen valmistus. Työajat sijoittuvat arkipäivisin ja ajoittain viikonloppuisin klo 05 - 21 välille. Työ on kokopäivätyötä ja sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Odotamme sinulta alan ammattitutkintoa (catering-alan perustutkinto/kokki) sekä työkokemusta ravintola-alan töistä. Suureksi eduksi katsotaan kokemus pizzan valmistuksesta sekä kassatyöskentelystä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä työpaikalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja oman työsi kehittämiseen. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää paineensietokykyä sekä hygieniapassia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä tehtävä alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.