(Poistunut julkaisusta)

Kokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle kokkia.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kokin työskentelystä ja motivoitunutta asennetta työn tekoon.
Eduksi luetaan jos on jo kokemusta lounasruokailusta, a'la carte-annoksista sekä pizzan ja hampurilaisannosten teosta tai jostain edellä mainituista.

Hygieniapassi on pakollinen.

Työt ajoittuvat klo 5-21.15 välille ja työpäiviä voi olla jokaisena viikonpäivänä. Työtunteja viikkoon kertyy 30-40 h.

Kokin tehtävät sisältävät myös kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua, joten kokemus näistä lasketaan myös hakijan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka on valmis ajoittain hektiseenkin työtahtiin sekä kykenee itsenäisesti tekemään töitä ja ottamaan vastuuta asioiden hoitumisesta.
Työtehtäviin perehdytetään.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Töitä on alustavasti ainakin kesän ylitse, mutta työssä on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 

Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.