(Poistunut julkaisusta)

Kokki
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme asiakkaallemme Poriin KOKKIA.

Työtehtävät ovat pääasiassa lounaan valmistusta sekä muita yleisiä keittiötöitä. Lisäksi työt sisältävät erikoistilaisuuksien ruokien valmistusta.

Työssä menestymisen edellytyksenä on reipas asenne, hyvä paineen sietokyky ja tiimityöskentelytaidot. Lisäksi kokemus keittiötyöskentelystä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työaika on 30h/viikko ja sijoittuu pääsääntöisesti klo 7-15 välille. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät 3-4kk, mahdollisesti pidempäänkin.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilön, laitathan hakemuksesi nettisivujemme kautta pikimmiten.