(Poistunut julkaisusta)

Kokki Zetoriin, kesätyö
HOK-Elanto / Zetor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Zetor on maaseutu keskellä Helsinkiä! Tämä työpaikka on kuin suoraan Suomi filmistä! Täällä tarjotaan kursailematonta Suomi ruokaa ja reiluja annoksia ilman turhaa kikkailua. Koska tupa on täynnä turisteja kesälläkin, niin haemme Zetoriin kahta KOKKIA varmistamaan suomalainen makuelämys!

Pitkä kuuma kesä takaa sen, että Zetorissa pääset valmistamaan ruokaa monipuoliselle asiakaskunnalle. Nälkäiset asiakkaat tarvitsevat maukasta ruokaa iltamyöhälle saakka, joten ethän pelästy pitkiä päiviä. Humpsahdat sujuvasti tähän huikeaan tiimiin, jos levität ympärillesi hyvää fiilistä ja elämäniloa! Pelisilmää ja muuntautumiskykyä vaaditaan, mutta työ tässä HOK-Elannon ravintolassa on ihan mahdottoman mukavaa! Mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta keittiötyöskentelystä joko opintojen tai työkokemuksen myötä pistä rohkeasti hakemusta tulemaan.

Tehtävässä tarvitset hygieniapassin, negatiivisen salmonellatodistuksen sekä suomen tai englannin kieltä. Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vkoa ja työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työt jatkuvat joustavasti elo-syyskuuhun saakka.

Laita hakemus ja vietä ikimuistoinen kesä Zetorissa!