(Poistunut julkaisusta)

Kokki Ylelle!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Ylen Mediataloon Ilmalaan. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Kokkina työnkuvaasi sisältyy muun muassa asiakaspalvelu ja myynti, kassatyöskentely, siisteyden ylläpitäminen sekä avustavia keittiötehtäviä. Työ on kokoaikainen. Ravintola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Suomenkielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. Tarjoamme sinulle vakituisen työn työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa.

Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 22 hengen monikansallinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta 0403585790. Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.