(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Winter Village Lammintupa, Ruka - Kuusamo
Lammintupa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Unohtumattomia elämyksiä talven ihmemaassa Lammintuvalla Rukalla !

Winter Village Lammintupa on aito talven ihmemaa Rukan upeissa maisemissa.
Lammintuvalle asiakkaat tulevat tutustumaan Lapin eläimiin, ajamaan kartingia jäällä ja nauttimaan kahvilan itseleivotuista leivonnaisista ja Lappilaisista villiruuista nuotion äärellä.
Oletko valmis kohtaamaan aidon talvisen tunnelman ihanien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa tulevana talvi- ja kevätkautena 2019 – 2020.
Etsimme asiakkaallemme kokkia tulevan talven sesonkiin.
Olet alan ammattilainen tai juuri alalla aloitteleva tulevaisuuden tähti, nyt sinulla on mahdollisuus loistaa! Kokkina toteutat asiakasryhmille aamiaiset, lounaat, päivälliset ja illalliset herkullisista Lapin raaka-aineista.

Tule joukkoon iloiseen ja tee työhakemus heti. Olemme kiinnostuneet kuulemaan ja näkemään millainen ammattitaito sinulla on ja mitkä ovat toiveet ja tavoitteesi.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa työkokemusta
• Reipasta ja positiivista asennetta työhön
• Tiimityöskentelytaitoa ja paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle:
• Upeat talvisen maiseman mukavan työn lisäksi
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Huipputiimin työsi tueksi
Autamme myös asunnon hankkimisessa tarvittaessa.

Tutustu:
https://www.lammintupa.fi

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilön löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).