Kokki Wanha Mestari Gastropub Riihimäkeen
Restel Juomaravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka tuntee aitoa halua ja innostusta keittiötyöskentelyä kohtaan? Nautitko rehellisestä tekemisestä ja haluat aina antaa parastasi?
Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kokki Riihimäen Wanha Mestarin yhteyteen avattavaan Gastropubiin!

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten valmistamisessa. Ravintola on auki seitsemänä päivänä viikossa klo 11-02, työaikasi sijoittuu tälle aikavälille.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy 63 h/ 3vko. Toivoisimme sinun aloittavan työssä lokakuun alusta.

Olet a la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hygieniapassi sekä salmonellatodistus vaaditaan.

Sovit tehtävän mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Oy:n alaisuuteen.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546841
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Karkkila