Kokki Wanha Mestari Gastropub Haukipudas
Restel Ravintolat OyOletko intohimoinen keittiötaituri, joka tuntee aitoa halua ja innostusta keittiötyöskentelyä kohtaan? Nautitko rehellisestä tekemisestä ja haluat aina antaa parastasi?
Jos vastasit kyllä, olet etsimämme kokki Haukiputaan Wanha Mestarin Gastropubiin!
Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten valmistamisessa. Ravintola on auki seitsemänä päivänä viikossa klo 11-02, työaikasi sijoittuu tälle aikavälille.
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy 30 h/ 3vko.
Olet a la carte -taitoinen ammattikokki: hommat hoituvat sinulta itsenäisesti ja ne asiat, mitä et välttämättä vielä täysin hallitse, korvaat innokkuudellasi oppia ja omaksua uutta. Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hygieniapassi sekä salmonellatodistus vaaditaan.
Sovit tehtävän mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet tottunut työskentelemään kiireisessä ja vilkkaassa ympäristössä ja tiimi- ja yksintyöskentely on sinulle luontaista. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä.
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.
Restel Ravintolat Oy
Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi automaattipelejä, päivän lehdet, lautapelejä ja television urheilukanavineen. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea. Ravintolapäällikkö on paikan emäntä tai isäntä ja koko henkilökunta iloista, hymyilevää ja sanavalmista väkeä. Meillä on ihmisen helppo ja hyvä olla.
Rekrytointia hoitaa
Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.