(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Virgin Oil Co.
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme kokkia HOK-Elannolle Virgin Oil Co.:n mielenkiintoisiin työtehtäviin keittiön osaksi osaavaa joukkoa. Täytäthän hakemuksen Tästä!


Virgin Oil Co. on Helsingin ravintolaelämän maamerkki. Korkean kattomme alle mahtuu tunnelmallinen amerikanitalialainen ruokaravintola, graniitinkova livekeikkapaikka, rentoa baarimeininkiä sekä mahdollisuus persoonallisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme uniikki ravintolaelämys Helsingin ytimessä

Ruokasalissamme pizza valmistuu aidossa puulämmitteisessä uunissa, pihvit paistuvat laavakivigrillissä ja viini lasketaan suoraan puutynnyreistä. Ruokalistallamme on laaja valikoima amerikan-italialaisen keittiön reheviä herkkuja. Meillä suuretkin yksityistilaisuudet ovat mahdollisia.

Clubillamme on esiintyjinä kotimaisen rockin ja popin kärkinimet sekä tunnettuja ja nousevia ulkomaalaisia artisteja. Ala carte -ravintolassamme on asiakaspaikkoja 450 ja henkilökuntaa n. 40.

Mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin tiimimme vahvistukseksi etsimme nyt ammattitaitoista koko- ja osa-aikaista (90h tai 60h) kokkia joka on tottunut kiireeseen työrytmiin ja jolla hymy on herkässä.


Edellytämme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on intohimoa ruuan valmistukseen, hyvä paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja lisäksi innokas asenne työn tekemiseen.
Edellytämme aiempaa kokemusta ala carte -kokin työtehtävistä. Voit hake joko koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen!


Tarjoamme sinulle

Luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi