(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Vinola
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Vinola on Seinäjoen uuden keskustorin kupeeseen avattava trendikäs viinibistro, joka palvelee asiakkaita aina lounasajasta iltaan saakka. Ruokalistalta tulee löytymään erilaisia pasta-, risotto- sekä salaattiannoksia. Vaihtuvasta viinivalikoimasta henkilökuntamme valitsee jokaiselle ruoalle täydellisen kumppanin. Illalla ravintola henkii eurooppalaista tunnelmaa ja makuja. Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan aitiopaikalle kehittämään kaupungin trendikkäintä ravintolaa, sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Etsimme Seinäjoelle avattattuun Vinolaan

KOKKEJA

Löytyykö kokinhattusi alta työmyyrä, jonka sydän on aidosti keittiöön kallellaan? Vähän vinoutunutta huumoria, laajalti ammattitaitoa ja paljon luovuutta peräänkuulutetaan kokilta, jota etsimme Vinolan keittiöön. Vinolan joukko suuntaa etukenoon, kohti Seinäjoen ravintolamaailman kärkeä ja etsimme juuri sinua osaksi tavoitteellista, kehittyvää porukkaa.

Odotamme sinulta alan työkokemusta tai koulutusta. Olet ahkera ja oma-aloitteinen, ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Paineen alla työskentely sekä tiimissä toimiminen sujuvat sinulta ongelmitta.

Tarjoamme sinulle arvostetun ja kehittyvän työpaikan, jossa pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa sekä kehittämään omia taitojasi. Työpäiviisi kuuluu vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan ja oman työsi sisältöön. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsopimuksia.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille hakemuksesi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.