(Poistunut julkaisusta)

Kokki vastaamaan keittiöstä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, saavat ansaitsemansa arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Nyt kaipaamme ravintolan keittiöstä vastaamaan innokasta, työtä pelkäämätöntä ja ihmisläheistä kokkia muutaman vuoden keittiöalan kokemuksella.

Työn sisältö

Keittiön vastaavana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat ruokatuotteesta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet hoitamaan itsenäisesti keittiön rutiinit, avaamisesta sulkemiseen.

Menestyksen avaimet:

Wanha Mestari Tammelan keittiön vastaavana olet ylpeä paikan perinteistä, mutta näet myös, kuinka toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää. Arvostamme kokemusta ravintolakokkina, alan koulutusta, kokemusta tilaamisesta ja yrittäjähenkistä vastuunkantoa. On tärkeää, että haluat palvella kaikkia asiakkaita mieleenpainuvan hyvin. Hyvät tiimityöskentelytaidot ovat mielestämme avainominaisuuksiasi. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin yhdessä Suomen merkittävimpiin kuuluvan ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut.

Keittiön vastaavan paikka on kokoaikainen (112,5h/3vk) ja vakituinen. Neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta ottaa seuraavan askeleen urallasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 25.10. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimithan pikaisesti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, Hygieniapassi, Salmonellatodistus