(Poistunut julkaisusta)

Kokki Varuskuntaravintolaan Pirkkalaan
Leijona Catering, Varuskuntaravintola Sääksi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme monitaitoista kokkia vaihteleviin työtehtäviin Pirkkalaan. Jos olet neuvokas keittiön ammattilainen, hae jo tänään!

Haemme Baronalle suurtalouskokkia työskentelemään asiakkaallamme Leijona Cateringin Varuskuntaravintola Sääksessä Pirkkalassa. Tampereen keskustasta ajaa Sääkseen 10-15 minuutissa.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviin kuuluvat suurtalouskeittiön kaikki tehtävät ruoan valmistuksesta astiahuoltoon, leipomiseen ja tilauksiin. Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Hän tarttuu työhön kuin työhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiuksia työskennellä myös yksin. Toivomme sitoutunutta työntekijää.

Tarjoamme täydet tunnit eli 37,5h/vk. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työvuorot ovat arkisin klo 5:30-21 välillä ja viikonloppuisin klo 8-16. Tarjoamme sinulle myös perusteellisen perehdytyksen tehtävään.

Jos olet hakemamme keittiön moniosaaja, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi koulu- ja työtodistuksesi alalta sekä hygieniapassisi.