(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Varuskuntaravintola Ruben, Parola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Huomio, ammattitaitoinen kokki!

Leijona Catering tarvitsee sinua Parolan varuskuntaravintolaansa.

Toivomme sinulta halua luoda asiakkaallemme päivän parhaita hetkiä valmistamalla herkullista, terveellistä ja silmälle iloa tuottavaa ruokaa - niin arkeen kuin juhlaankin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia, luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö.
Edellytämme sinulta

Entä mitä toivomme sinulta? Hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutusta, vankkaa kokemusta kokin tehtävistä sekä hyvää asennetta ja fyysistä kuntoa. Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä, pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta.


Tarjoamme sinulle

Mitä muuta tarjoamme? Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään. Tarjoamme myös mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön.

Tarjoamme työtä asiakkaan tarpeen mukaan oma tilanteesi huomioiden.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi