(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Varuskuntaravintola Ankkuri, Upinniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018
Huomio, ammattitaitoinen kokki!

Asiakkaamme tarvitsee sinua Upinniemen varuskuntaravintolaansa.

Toivomme sinulta halua luoda asiakkaallemme päivän parhaita hetkiä valmistamalla herkullista, terveellistä ja silmälle iloa tuottavaa ruokaa - niin arkeen kuin juhlaankin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia, luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö.


Edellytämme sinulta

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutusta, vankkaa kokemusta kokin tehtävistä sekä hyvää asennetta. Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä, pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta. Arvostamme lisäksi myös erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista. Edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta ravintolan sijainnin vuoksi.


Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään. Tarjoamme myös mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön. Meillä Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia ja huomaat pian, että siihen myös oikeasti panostetaan.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Nea Nieminen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
043 826 8327|| nea.nieminen@staffpoint.fi|| www.staffpoint.fi