(Poistunut julkaisusta)

Kokki Varkauteen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Etsimme Varkauteen 

KOKKIA

joka aidosti nauttii asiakaspalvelusta ja on ylpeä työstään ja tekemisestään. 

Varkauden keskustassa sijaitseva Navitas Taitotalo on Business Park, jossa käy päivittäin 200-300 lounasruokailijaa. Tarjoamme myös monipuolisia kokous- ja juhlapalveluita. Tutustu Navitas Taitotaloon: https://vimeo.com/231933702/cceb79f460. 

Ravintolan lounasvalikoimasta löytyy useita lounasvaihtoehtoja perinteisestä kotiruuasta aina moderniin kansainväliseen ruokatarjoomaan. Palvelupisteissä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia kuten pastaa, pihvejä, hampurilaisia, pizzaa tai raikkaita salaatteja. Tarjolla on aina myös kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia teemoja ja sesonkituotteita. Vastaamme myös korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Kokkina tehtäviisi kuuluvat mm. 
- korkeatasoisen ruokatuotteen valmistaminen reseptiikan mukaan
- kokoustarjottavien ja edustusruokien valmistaminen
- asiakaspalvelu avokeittiössä/palvelupisteessä
- omavalvontaan ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Lisäksi osallistut monipuolisesti muihin keittiön töihin.

Toivomme sinulta:
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Ruoka ja ruuanvalmistus on sinulle intohimo. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Olet iloinen ja reipas kokki, jolla on hymy herkässä ja taitoa tehdä asiakkaidemme vierailusta ainutlaatuinen kokemus joka päivä. 

Tarjoamme sinulle:
- erinomaisen tilaisuuden työskennellä ravintola-alan näköalapaikalla
- mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- työn ja vapaa-ajan tasapainon

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 - 15.00 välille. Palkka TES:in mukainen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Paula Kylmänen paula.kylmanen@sodexo.com. 

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.