Kokki Vantaankoskelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Onko intohimonasi ruoanlaitto ja nautit asiakaskohtaamisista päivittäisessä työskentelyssäsi?


Etsimme nyt herkullisista makuelämyksistä vastaavaa KOKKIA asiakaskohteemme henkilöstöravintolaan VANTAANKOSKELLE!


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat valmistaa maistuvaa ruokaa asiakkaillemme ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Kohteen ravintolassa käy päivittäin yli 400 syöjää. Tehtävässä pääset valmistamaan monipuolista lounasruokaa sekä maukkaita grilliruokia. Työskentelet osana neljän hengen keittiötiimiämme ja osaltasi varmistat aurinkoisen ja laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisen. Kyseessä on monipalvelukohde, joten oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, saat mahdollisuuden osallistua myös pieniin kiinteistöhuollon tehtäviin. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 6:00-15:00 välillä, työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Aromi-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja idearikas, ja omaat paineensietokykyä kovankin kiireen keskellä. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Lisäksi edellytämme tehtävässä työturvallisuuskorttia ja hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Hae mukaamme luomaan unohtumattomia ruokailukokemuksia ja lähetä hakemuksesi viimeistään 17.05.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot