(Poistunut julkaisusta)

Kokki Vantaalle (1050)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan opiskelijaravintolaan ammattitaitoista

KOKKIA

Sodexon opiskelija- ja henkilöstöravintolassa Myyrmäessä valmistamme toimipaikan lounasruuat ja vastaamme kahvilatoiminnasta sekä kokous- ja edustustarjoiluista. Palveluita käyttää päivittäin noin 1400 asiakasta. Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan siivouksesta. 

Tehtäviisi kokkina kuuluu mm.
- maittavien lounasruokien ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen
- keittiötoiminnan sujuvuudesta vastaaminen yhdessä muun tiimin kanssa
- omavalvonta

Lisäksi osallistut kaikkiin muihin keittiön tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- kokin koulutus
- aikaisempaa kokemusta maukkaan ja laadukkaan lounasruuan itsenäisestä valmistamisesta suurkeittiössä
- erityisruokavalio-osaamista
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla
- riittävä englannin kielen osaaminen

Hallitset suvereenisti suurkeittiön ruokatuotteen valmistusprosessin. Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ystävällinen palveluasenne.
Tiimityöskentelijänä olet joustava ja toisia kannustava. Paineensietokykyisenä et hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-17.00 välille, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa. Työ toivotaan vastaanotettavaksi elokuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Teija Ylikauppila p. 050 408 5155, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.