(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Vantaalle kahta kokkia tuotantokeittiöön.

Työ sisältää suurien ruokamäärien valmistusta niin kylmällä kuin lämpimälläkin puolella.
Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta keittiön työtehtävistä.

Työajat ovat pääsääntöisesti 7:00-14:30 välillä ja työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle.
Valittu henkilö solmii työsopimuksen StaffPointin kanssa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa työkokemusta suurtalouskeittiöstä
- Suomen kielen taitoa
- Halukkuutta sitoutua pidemmäksi aikaa


Tarjoamme sinulle

- Monipuoliset työtehtävät
- Päivätyön
- Mahdollisuuden päästä kehittymään keittiöpuolen tehtävissä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten ota rohkeasti yhteyttä.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249