(Poistunut julkaisusta)

Kokki Vammalan Seurahuoneelle
Vammalan Seurahuone

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme asiakaspalvelutaitoista kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos asenteesi on kohdillaan ja tunnet paloa kyökin puolelle, hae tehtävään jo tänään!

Haemme kokkia Baronalle työskentelemään asiakkaallamme Vammalan Seurahuoneella. Työ alkaa toukokuussa ja sijaisuus kestää syyskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn takuutunneilla. Tehtäviin perehdytetään perinpohjaisesti. Työ on kaksivuorotyötä, vuoroja on myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Töitä on vähintään 90h/3 viikossa. Palkkaus on MARA-työehtosopimuksen mukainen.

Työssä pärjää itsenäinen kokki, joka hallitsee buffetlounaan sekä a`la carten. Tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeässä roolissa, mutta työhön sisältyy myös yksinoloa. Pääset toimimaan myös juhlapalvelun puolella erilaisissa tilaisuuksissa. Unelmahakijallamme on reipas ote työhön ja halu oppia uutta.

Jos olet etsimämme kokki, jonka hermot ovat rautaa ja pää pysyy kylmänä myös kiireessä, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja tutkintotodistukset sekä hygienia- ja anniskelupassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.