(Poistunut julkaisusta)

Kokki Vammalan Seurahuoneelle
Vammalan Seurahuone

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi. Jos asenteesi on kohdillaan, tunnet paloa kyökin puolelle ja hallitset asiakapalvelun salat, hae tehtävään jo tänään!

Haemme kokkia Baronalle työskentelemään asiakkaallamme Vammalan Seurahuoneella. Kyseessä on täyspäiväinen kesäsijaisuus ajalla 1.6.-15.8.

Tehtävässä valmistetaan niin à la carte -annokset kuin buffetlounas. Kyseessä on itsenäistä työtä pienessä keittiössä, mihin kuuluu myös yksinoloa. Tehtävään perehdytetään perinpohjaisesti. Mahdollisuus on työskennellä myös baarin puolella. Työvuoroja on ma-su kahdessa eri vuorossa, joko klo 9:30-16 tai klo 16-02.

Voit olla ammattikokki tai työn ohessa kehittynyt MasterChef, sillä tässä työssä asenne ratkaisee eikä ammattikoulutusta vaadita. Reipas ote työhön, halu oppia ja joustava meininki ovat loistavat lähtökohdat tähän tehtävään!

Jos olet hakemamme omatoiminen tiimipelaaja, etkä pelkää vastuuta, hae tähän tehtävään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygienia- ja anniskelupassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.