(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Vallilan Akseli, Antell-Ravintolat Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Etsimme KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, joka haluaa toteuttaa Antellin asiakaslähtöisiä arvoja. Sinusta löytyy positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Olet ammattiylpeä ja aidosti kiinnostunut työstäsi. Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta lounaan valmistuksesta ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös itsenäisesti.

Työvuorot sijoittuvat klo 7-15 välille Vallilan Akselin toimipisteeseen, mutta työvuoroja on viikottain myös muissa Antellin ravintoloissa pääkaupunkiseudun alueella.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään Antelille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Joustavuutta ja valmiutta liikkua eri toimipisteissä pääkaupunkiseudun alueella
- Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on eduksesi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Nykyaikaiset työkalut, ammattitaitoiset työkaverit ja upeat puitteet
- Monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
- Ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijasi yhteystiedot. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi