(Poistunut julkaisusta)

Kokki VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueelle reippasta ja motivoitunutta

KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työssä teet mm. lounas-, bistro-, ja à la carte tyyppistä ruokaa.

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä mielenkiintoiseen työympäristöön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi