(Poistunut julkaisusta)

Kokki uuteen Memphis Hakaniemeen
Hok-Elanto Memphis Ympyrätalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Memphis on rento ruokaravintola, jossa asiakkaan viihtyminen on ykkösasia! Moni tulee Memppariin syömään herkullisia snacksejä, salaatteja tai burgereita, mutta myös drinkkibaari kuhisee janoisista asiakkaista. Tule mukaan avaamaan uudenlaista ravintolaa, energiselle ja urbaanille alueelle loistavien kulkuyhteyksien päähän. Tsekkaa IG:stä @memphiskamppi.

Haemme nyt KOKKEJA uuteen Memphis Hakaniemeen

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä asenne työskentelyyn, omaat aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan ja omaat jo aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä joko opintojen ja/tai hankitun työkokemuksen kautta. Ennen kaikkea meitä kiinnostaa sinun persoonasi ja asenteesi työtä kohtaan. Mempparissa on rento meno, oikeasti hauskaa ja työkavereilla hyvä keskinäinen fiilis. Henkilökunta nauttii toistensa seurasta ja se näkyy sitten asiakkaillekin.

Tarjolla on vakituinen työsuhde ja töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vkoa. Työt alkavat syyskuun alussa ja työssä tarvitaan sekä englannin että suomen kielen taitoa. Lisäksi tähän työtehtävään tarvitaan hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus. Vinkki: etsimme myös vuoromestaria uuteen Memphikseen!

Olisiko tässä sinulle syksyksi uusi työpaikka? Hae tehtävään pian!