(Poistunut julkaisusta)

Kokki - Utsjoki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Aurora Holidays on pieni perheyritys, joka on erikoistunut luonto-, ulkoilu- ja revontulilomien järjestämiseen. Haluamme tarjota ikimuistoisen kokemuksen - revontulia, saamelaiskulttuuria ja luontoelämyksiä 450km napapiirin pohjoispuolella, Utsjoella. Lisätietoja www.auroraholidays.net
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Aurora Holidaysille vakituiseen työsuhteeseen Kokkia pohjoisen taianomaisten luontomaisemien äärelle Utsjoelle.

Tehtävän kuvaus 

Tulet työskentelemään loppuvuodesta valmistuvassa ravintolassa päävastuullisena kokkina ja keittiön sydämenä tuottaen Aurora Holidaysin asiakkaille unohtumattomia ruokaelämyksiä. Loihdit maukasta ruokaa korkealaatuisista raaka-aineista ja annat jokaiselle ruoka-annokselle viimeisen silauksen panostaen annosten kauniiseen esillepanoon. Korkea asiakastyytyväisyys ja laatu ovat asioita, joita haluamme vaalia ja toivomme että nämä olisivat myös sinulle tärkeitä tavoitteita työssäsi. 

Toivomme sinulta

Olet jo työskennellyt ravintola-alalla vastaavissa tehtävissä, mutta tittelillä ei ole niin väliä, mikäli sinulla on sopiva tietotaito ja ammattiosaaminen tähän tehtävään. Saat vastuullesi monipuolisen ja laajan tehtäväkokonaisuuden, joten hyvien kokkaustaitojen lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön. Ravintolassa voi vierailla samanaikaisesti useita suuria seurueita, joten näihin tilanteisiin sinulta löytyy paineensietokykyä, ennakointitaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuuksia unohtamatta oleellisia yksityskohtia. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on kyky kuunnella asiakasta sekä hänen toiveitaan huomioiden myös erikoisruokavaliot. Ravintolassa vierailee asiakkaita ympäri maailmaa, joten kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. 

Tarjoamme sinulle 

Aurora Holidays tarjoaa sinulle vakituisen ja joustavan työn perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Tässä tehtävässä saat takuulla niin vastuuta kuin myös vapautta! Modernien tilusten ja uudenkarheiden työvälineiden lisäksi sinua on vastassa tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, joka ottaa sinut lämmöllä ja avosylin vastaan. Aurora Holidaysin väki avustaa sinua asunnon hankinnassa ja käytännönjärjestelyissä. Arjen mukavuuden kannalta suosittelemme, että sinulla olisi oma auto käytettävissä. Sesonkiaikaan luvassa on kokoaikainen työ ja kesäkaudella työmäärä tulee olemaan jonkin verran pienempi. 

Lisätietoja tulevasta työyhteisöstäsi voit käydä kurkkaamassa täältä: https://auroraholidays.net/about-us/ 

Kaipaatko uutta vaihtelua maisemiin ja ammatillista haastetta? Siinä tapauksessa kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Työsuhde solmitaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina peltoniemi puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Arkisin klo 8-16. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi