(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Uppalan Kartano
Go On Seinäjoki / Uppalan Kartano

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Etsimme asiakkaallemme Uppalan Kartanoon Seinäjoelle, ammattitaitoisia, ruokaan intohimoisesti suhtautuvia kokkeja kesäksi 2018.

Uppalan Kartanolla arvostetaan aitoja ja puhtaita makuja, mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä, tämä näkyy jokaisessa annoksessa. Uppalan Kartanolla tarjotaan käsintehtyä ruokaa, jossa pääosassa ovat hyvät sesonkien mukaiset raaka-aineet.

Vaikka rakennus henkii historiaa ja arvokkuutta, on työyhteisö nuorta ja mukaansa tempaavaa. Tahtotila onnistumiseen ja yhdessä tekemiseen on kova, jolloin myös hakijoilta odotamme paljon.


Edellytämme sinulta:

Kokemusta ravintolakokin töistä ja alan koulutusta
Ahkeraa ja itsenäisesti työhön tarttuvaa otetta
Joustavuutta ja luotettavuutta
Asiakaspalvelutaitoja, ripeyttä ja tilannetajua
Paineensietokykyä
Ruoanlaiton perusreseptien ja -tekniikoiden hallintaa
Voimassa olevaa hygieniapassia -ja salmonella todistusta
Vastaavan hoitajan pätevyys sekä konditoria opinnot katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle:

Pohjatunnit työsopimukseen 60h/3vkoa, toukokuusta-elokuuhun tai sopimuksen mukaan
Ainutlaatuisen työympäristön
Haastavan ja innostavan kesätyöpaikan
Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi alan korkealle arvostetussa työpaikassa
Arvostetun työnantajan ansioluetteloosi.

Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. Anna asenteesi näkyä ja laita meille hakemuksesi!
Haastatteluiden ensimmäinen kierros suoritetaan toimistollamme.