(Poistunut julkaisusta)

Kokki Upinniemen varuskuntaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Etsitkö ainutlaatuista työpaikkaa sekä loistavia työkavereita? Haluatko tehdä hyvää ruokaa monipuoliselle asiakaskunnallemme? Nautitko tekemisen meiningistä osana isoa porukkaa?

Etsimme kokkia asiakkaallemme Upinniemen varuskuntaravintola Ankkuriin. Varuskuntaravintolassa valmistat suurelle määrälle asiakkaita monenlaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia. Työhön kuuluu myös erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä. Työ voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista; mikä sopisi sinun elämäntilanteesi parhaiten?

Sinulla on kokin ammattitaito sekä olet innokas oppimaan uutta. Osaat ratkaista työssäsi ongelmia, olet sosiaalinen sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme että myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Keittiön usein kiireinen työtahti edellyttää ripeyttä ja organisointikykyä.

Voit olla hankkinut jo työkokemusta tai jopa vastavalmistunut kokki; tärkeintä on asenne sekä halu oppia uutta. Mitä et vielä osaa, opetamme sen sinulle!

Hae nyt - käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa! Hakemukseen voit liittää jo valmiiksi työ- ja opiskelutodistukset sekä kopion hygieniapassista.