(Poistunut julkaisusta)

Kokki, UniCafe Ylioppilasaukio
UniCafe / Ylioppilasaukio

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Suomen suurin opiskelijaravintola aukeaa elokuussa uudistettuna, modernina ja todella upeana!
Me etsimmekin nyt UniCafen Ylioppilasaukiolle innovatiivista kokkia, joka pääsee rakentamaan opiskeiljaruokailun tulevaisuutta. Olisitko se juuri sinä?
Asiakkaita ravintolassa palvellaan kuutena päivänä viikossa, aamusta aina alkuiltaan saakka. UniCafe on 100% sen opiskelijoiden omistama ja se tunnetaankin opiskelijaruokailujen tulevaisuuden suunnannäyttäjänä.

Etsimme kokkia UniCafen Ylioppilasaukiolle. Tarjolla on täydet tunnit 112,5h/3vkoa ja työt sijoittuvat ma-la klo 7-19 välille. Lauantaivuoroja on joka 3. lauantai. Työt alkavat heti Ylioppilasaukion remontin valmistuttua 12.8 ja työt jatkuvat joululomaan saakka. Tammikuussa joululoman jälkeen työt jatkuvat jälleen. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy UniCafen omaksi työntekijäksi.

Tässä tehtävässä aiempi kokemus suurtalouskeittiöistä katsotaan eduksi mutta tärkeintä on, että sinulla löytyy koulutus ja työkokemusta keittiötyöstä. Sinulla on tärkeä tehtävä valmistaa hyvää ja ravitsevaa ruokaa sekä ideoida uusia innovaatioita ravintolan asiakkaille. Kiinnostus kasvis- ja vegaanista ruokavaliota kohtaan on isoksi eduksi!

Tässä työyhteisössä arvostetaan jokaista yksilöä ja työ on mielenkiintoista. Tukenasi ovat ammattitaitoiset työkaverit ja tiivis työyhteisö.

Työssä tarvitset myös suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja negatiivisen salmonellatodistuksen. Liitäthän hakemukseen tarvittavat todistukset.

Älä aikaile vaan laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian!