(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Turun vankila, Leijona Catering Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
Kiinnostaako Sinua mielenkiintoinen työpaikka luotettavassa organisaatiossa?

Asiakkaamme Leijona Catering etsii KOKKIA Saramäen vankilaan Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Leijona Cateringissä arvostetaan ammattitaitoa ja osaamista tehdä maukasta, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Työ on pääasiassa kokin työtä, mutta sisältää kaikkia ravintolan työtehtäviä. Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun.

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia, luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö. Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia, ja huomaat pian, että siihen panostetaan. Leijona tarjoaa henkilöstölleen hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan.

Kokin tehtävä on määräaikainen vähintään 6 kuukautta kestävä työsuhde, mahdollisuus jatkoon. Tunteja on tarjolla 112,5h/3vko ja työvuoroja on viikon jokaisena päivänä, arkisin 5.30-17 ja viikonloppuisin 6-16 välillä.

Pääasiallinen työnsuorituspaikka on Saramäen vankila, mutta vuoroja on myös asiakkaan tarpeen mukaan muissa Leijona Cateringin toimipisteissä Turussa ja Aurassa.
Edellytämme sinulta

Hotelli-, ravintola- tai catering-alan koulutusta
Vankkaa kokemusta kokin tehtävistä sekä hyvää asennetta
Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä


Tarjoamme sinulle

Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi
Tarjoamme myös mukavat työkaverit, kokoaikaisen työsuhteen, sekä savuttoman työympäristön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU