Kokki Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen (1432)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Oletko sydämeltäsi kokki, joka aidosti nauttii ikääntyneiden asiakaskohtaamisista?

Haemme tammikuussa alkaneeseen uuteen asiakkuuteemme Töölön monipuoliseen palvelukeskukseen ammattitaitoista ja ystävällistä

KOKKIA

Palvelukeskuksessa palveluihimme  kuuluu asukasruokailu, päivätoiminnan ruokailu, henkilöstöruokailu ja kahvilapalvelut. Tulisit osaksi kahdeksan hengen Sodexo-tiimiä.

Voit tutustua Töölön palvelukeskuksen Facebook sivuihin tästä linkistä:

https://www.facebook.com/T%C3%B6%C3%B6l%C3%B6n-monipuolinen-palvelukeskus-644701432397875/


Palvelutalon asiakkaina on pääasiallisesti ikääntyneitä ihmisiä, palvelutalon henkilökuntaa ja jonkin verran ulkopuolisia vierailijoita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Kokin tehtäviin sisältyy mm. lounaan ja päivällisen, jälkiruokien, erityisruokavalioiden ja lisäkkeiden valmistamista, leipomista, asiakaspalvelua ja kassatoimintaa, astiahuoltoa sekä keittiötilojen siivousta. Työvuoroissa työskennellään myös yksin. Toivomme, että sinulla on intoa ja halua oppia käyttämään tuotannonohjausjärjestelmäämme ja Click and Buy-ohjelmaa (osto-ohjelma).

Odotamme

Sinulla on kokin ja/tai dieettikokin koulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavanlaisten ruokapalvelujen valmistamisesta viimeisen viiden vuoden sisällä.  Erityisruokavalio-osaamisen katsomme eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen luku- ja kirjoitustaito. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan ikääntyneiden asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaikasi on pääasiallisesti arkisin 6.00 - 18.00 välillä, mutta palvelukeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme palveluitamme aamusta iltaan asiakkaillemme, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja tarvittaessa aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin.  Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa maaliskuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Elina Alila gsm 050 468 5342, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227135
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki