Kokki, The Cock
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Kokki, The Cockissa on sinulle paikka!

Koko päivä kortteliravintolassa? Kyllä.

The Cockissa nautit kaikki päivän ateriat upeasta lounaasta, virkistävään afterworkiin ja pitkän kaavan unohtumattomaan illalliseen. Täällä on tunnelma ja ruoka täysin sulassa sovussa, tilaakin löytyy kahdessa tasossa.

Mitä etsimme 
 

Ravintola The Cock etsii keittiövahvistukseensa kokkia. The Cock on tyyliltään rento kortteliravintola, samalla kuitenkin panostaen laadukkaaseen ruokatuotteeseen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on intohimoa ruoanlaittoa kohtaan ja olet kiireiseenkin ympäristöön tottunut reipas tiimipelaaja. Sinulla löytyy kokemusta ravintola-alalta ja ostereiden avaamisen taito katsotaan eduksi. Keittiökielenä The Cockissa on englanti.

Miten haet työpaikkaa

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 24.10.2018Lisätietoja

Titta Saarinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0505004190
titta.saarinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1189366
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti