(Poistunut julkaisusta)

Kokki Technopolis Innopoliin Espooseen (356)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Technopolis Innopoli 1:een Espooseen

KOKKIA

Talo on moderni teknologiakeskus. Toimintoihimme kuuluu ravintola, jossa käy päivittäin useita satoja lounasruokailijoita. Miellyttävä ravintolaympäristö on tärkeä asiakkaiden kohtaamisen ja verkottumisen mahdollistaja. Lounasruuan lisäksi vastaamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista. Käy fiilistelemässä tunnelmia Technopoliksen Facebook-sivuilla: Technopoliksen Facebook-sivuilla. 

Palvelupisteessä Grill Kitchenistä saa vaihtelevasti pastaa, pizzaa, pihvejä, lämpimiä salaatteja tai wokkeja. Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös maukkaan Healthy Lunch -kasviskeiton ja lisäkesalaatin.

Kokkina tehtäviisi kuuluu mm:

- maittavan ja korkeatasoisen lounaan valmistaminen

- asiakaspalvelu ja annosten valmistaminen grillipisteessä

- edustusruokien sekä kokoustuotteiden valmistaminen

- kylmien ruokien valmistaminen

- omavalvonta

- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Odotamme

Odotamme sinulta:

- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta

- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta 

Olet joustava etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja, joka pärjää työssä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Toimit saumattomasti yhteistyössä keittiömestarin ja muun henkilöstön kanssa.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 15.00 välille, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös muulloin tilauskannan mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Tapani Laine 050- 590 7559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.