Kokki Technopolikseen Ruoholahteen (1060)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Technopolikseen Ruoholahteen

KOKKIA

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Tähän kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa.

Palvelupisteessä Grill Kitchenistä saa vaihtelevasti pastaa, pizzaa, pihvejä, lämpimiä salaatteja tai wokkeja. Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös maukkaan Wege bowl kasvisvaihtoehdon sekä kasviskeiton ja lisäkesalaatin. Salad Barista saa koota mieleisensä salaatti- tai sandwichherkkuja. Toisessa ravintolassa tarjoamme Bistro tyyliin lounaan lautas-annoksina.

Kokonaisuuteen kuuluu kaksi kahvilaa joissa on tarjolla salaatteja sekä herkullisia sekä suolaisia että makeita kahvila tuotteita. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.


Tehtäviäsi ovat valmistaa monipuolisesti sekä kylmän että lämpimän puolen ruokia yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokin koulutusta
- aikaisempaa kokemusta maukkaan lounasruoan valmistamisesta itsenäisesti konseptin mukaan ja osaamista edustusruoan sekä a la carte annosten valmistamisesta
- koet asiakaspalvelun luontaiseksi työssäsi
- englannin kielen suullista taitoa asiakaspalvelutilanteissa
- perus atk-taidot (käytössämme Aromi-tuotannonohjausjärjestelmä)

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Muuta

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työn aloitus kesäkuussa sopimuksen mukaan. Työajat vaihtelevat pääasiallisesti arkisin klo 7.00 - 16.00 välillä, joskus myös iltatilaisuuksia. Palkka sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa gsm 050-5699353.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136867
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki