(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla ammattitaitoista 

KOKKIA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle!


Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä, oma-aloitteisen ja reippaan asenteen sekä halua sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Työskentelet sujuvasti niin keittiössä kuin asiakkaiden parissa salin puolellakin. 

Työtunteja on tarjolla n. 90 h/3 vk, ja tässä on loistava mahdollisuus vakituiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=557 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattilalta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.