(Poistunut julkaisusta)

Kokki, talvisesonki, Hotelli Pikku-Syöte, Syöte
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Haemme asiakkaallemme KOKKIA, Hotelli Pikku-Syötteelle, tulevaan talvisesonkiin 2018-2019.

Hotelli Pikku-Syöte tarjoaa majoitusta upeissa maisemissa, eritasoisia huoneita löytyy yhteensä 82 kpl. Hotellissa asiakkaita palvelee ravintola Puro. Puron tarjonta on monipuolista aamiaisesta iltapalaan: maukasta kotiruokaa, A la Cartea, Snack-lista sekä kahvilapalveluja sesongista riippuen.

Työn kuvaan kuuluu kaikki hotellin keittiön tehtävät, niin a´la carte-annosten kuin buffan valmistus sekä kaikki muut keittiön työtehtävät aamupalasta lähtien.

Työt alkavat noin marras- joulukuun 2018 vaihteessa ja kestävät talvisesongin 2019 loppuun.


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin työstä
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja myös yksin työvuorossa
Ripeyttä ja tilannetajua
Paineensietokykyä
Reipasta asennetta työntekoon
Voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Määräaikaisen työsuhteen Suomen eteläisimmällä tunturialueella Pudasjärvellä.


Kiinnostuitko?

Lisätiedot: irja.sand@staffpoint.fi, irja sand 044-7866005

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi