(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Talriikki, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Hei sinä makuelämysten tuottaja!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikkiin veitsensä jo useampaan kertaan teroittanutta KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kokin työtehtäviin kuuluvat esivalmistelut, lautasannosten ja lounaan valmistaminen, siisteyden ylläpitäminen sekä muut keittiön tehtävät.Työ on 2- vuorotyö ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin sekä arkiin että viikonloppuihin.

Etsimällämme kokilla on jo aikaisempaa kokemusta à la carte -kokin työstä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä ja työsopimus kirjoitetaan 31.12.2019 asti. Työtunteja sopimukseen kirjataan keskimäärin 70h/3vk. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Kokemusta à la carte -kokin työstä ja alan koulutusta
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä
Mahdollisuutta työskennellä 2-vuorotyössä
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää kokemustasi kokkina
Arvokasta työkokemusta
Työn, jossa yksikään vuoro ei ole samanlainen
Uusia työkavereita
Viihtyisän työympäristön Seinäjoen keskustasta
Vahvan organisaation tueksesi koko työskentelysi ajan


Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi alan työkokemuksestasi sekä nykytilanteestasi. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella haastatteluun jo haun aikana, joten toimi jo tänään!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi