(Poistunut julkaisusta)

Kokki tai keittiötyöntekijä Korpilahdelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Korpilahden Nesteelle iloista, reipasta ja oma-aloitteista, itsenäiseenkin työskentelyyn pystyvää

KOKKIA TAI KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu buffet-lounaan, listaruokien sekä Scan-pikaruoan valmistus sekä asiakaspalvelu.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulla olevan alan koulutus ja tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kassatyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on noin 30h/vko tai sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ma-su aukioloaikojen mukaisesti välille 6-21.30 ja ovat joustavasti sovittavissa. Työsuhde on alkuun vuokratyösuhde. Palkkaus Kaupan TES/huoltamo.

Mikäli kauha pysyy kädessäsi ja haluat pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa, n. parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä, niin hae paikkaa viipymättä! Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme osoitteessa www.vmp.fi ja merkitsemällä tämä paikka kiinnostavaksi osoitteessa tai lähetä hakemuksesi ja CV:si meille otsikolla ”Kokki” osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Hakuaika päättyy 18.11.18, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Lyytikäinen numerosta 0403075143 tai s-postilla laura.lyytikainen@vmp.fi, ti-pe 9-15.
Kesto
6kk vuokratyösuhde ja sen jälkeen toistaiseksi
Lisätietoja
Laura Lyytikäinen, Laura.Lyytikainen@vmp.fi, 040 307 5143
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.11.2018 mennessä.